• Geluidstechnicus

De geluidstechnicus zorgt voor een soepel verloop van uw evenement, optreden, debat of feest. Niets zo vervelend als gepiep of slecht geluid terwijl u toch goede apparatuur gehuurd heeft. De werkzaamheden van de geluidstechnicus hebben betrekking op het inregelen en fine-tunen van het geluidssysteem, het verzorgen van de logistiek op en rond het podium en natuurlijk het maken van de perfecte geluidsmix en bedienen van de diverse apparatuur. Door het inzetten van een geluidstechnicus bent u gedurende uw evenement verzekerd van professionele en kundige bediening. 

Met veel plezier verzorgt dBme ook de totale invulling en technische realisatie van uw evenement. Neem hiervoor contact op met dBme om een passende offerte aan te vragen.Geluidstechnicus

  • Productcode: Geluidstechnicus, per uur
  • 55,00€ ex. BTW

  • 66,55€ incl. BTW

Gerelateerde producten

M32R digital mixer

M32R digital mixer

Midas digital mixer. Veelzijdige compacte digitale mengtafel met Midas Pro mic pre-amps, Effects, Scenes, Scribble strips etc. gecombineerd met de bekende X32, M32 interface. 16 XLR in ..

75,00€ Excl. BTW: 75,00€

Tags: geluidstechniek, technicus, bediening, geluidsman

Veld Festival
Theater zendersets
Visuele magie
Dj's en live
Presentatie
Sports events
Infinity beach party
Nexxt it corporate event
Jeremia
Racktime rooftop event
Huwelijk
Heineken peurbakken tocht parade

Bekijk alle foto's         


PARTNER VOOR JOUW EVENEMENT

Verhuur en verkoop van licht en geluid


dBme is al jaren hét adres in Noord-Holland voor huur en verkoop van professionele (A-merk) geluidsinstallaties in diverse samenstellingen voor evenementen van 50 tot zo'n 2500 personen. Naast diverse festivals, gezelschappen, DJ's en bands waarderen ook zakelijke klanten de professionele realisatie. Bij dBme geldt: afspraak = afspraak. dBme verhuurt een uitgebreid assortiment geluidsapparatuur maar kan ook complete producties verzorgen: van theater / musical tot presentaties, feesten, sport en diverse AV toepassingen. 

Een slim samengesteld productaanbod en passie voor geluid zorgt ervoor dat voor veel toepassingen een betrouwbare én betaalbare oplossing geboden kan worden, zowel in verhuur als verkoop en advies voor vaste installaties