Vervoer en bediening

Vervoer en bediening

Het bezorgen en ophalen van dry-hire materialen is mogelijk. Tevens kunnen deze materialen aangesloten en opgebouwd en bedient worden. 

Bezorgen + ophalen Alkmaar en Heiloo

Bezorgen + ophalen Alkmaar en Heiloo

Binnen Heiloo en Alkmaar geldt een speciaal tarief voor het brengen en weer ophalen van dry-hire (los gehuuurde) apparatuur. Dat bedraagt 22,50 euro voor het brengen en hetzelfde bedrag voor het weer ..

45,00€ ex. BTW Excl. BTW: 45,00€

Bezorgen + ophalen NH

Bezorgen + ophalen NH

Bezorgen van apparatuur is in het hele werkgebied mogelijk vanaf een huurwaarde van 200 euro. Het vaste tarief is 44,50 voor het brengen en hetzelfde bedrag voor het ophalen. Tarief is van deur tot de..

89,00€ ex. BTW Excl. BTW: 89,00€

DJ boeken

DJ boeken

Wil jij een top DJ boeken? DJ's die bij dBme draaien maken van elke gelegenheid een dansbaar feest. Als geen ander kennen ze do's en don'ts van de opbouw van een avond. De DJ's spelen geen doorge..

295,00€ ex. BTW Excl. BTW: 295,00€

Geluidstechnicus

Geluidstechnicus

De geluidstechnicus zorgt voor een soepel verloop van uw evenement, optreden, debat of feest. Niets zo vervelend als gepiep of slecht geluid terwijl u toch goede apparatuur gehuurd heeft. De werkzaamh..

55,00€ ex. BTW Excl. BTW: 55,00€

Opbouwen en aansluiten

Opbouwen en aansluiten

Wil je een installatie compleet opgebouwd, aangesloten en getest opgeleverd krijgen? Dat is mogelijk. Hiervoor wordt 30% van de huurwaarde in rekening gebracht. Dat is op basis van gelijkvloerse toega..

1,00€ ex. BTW Excl. BTW: 1,00€

Vervoer buiten Noord-Holland

Vervoer buiten Noord-Holland

Vervoer buiten de regio NH is mogelijk vanaf een minimale huurwaarde van 200 euro en bij inschakeling geluidstechnicus tijdens het evenement. Prijs is per gereden kilometer. Tarief is van deur tot deu..

0,85€ ex. BTW Excl. BTW: 0,85€

DJ + Sax boeken

DJ + Sax boeken

Wil jij een top DJ met sax boeken? Op zoek naar net dat beetje extra? Werkelijk iedereen op het feest zal dit waarderen! Het optreden wordt verdeeld over de avond en loopt naadloos door in de DJ set. ..

445,00€ ex. BTW Excl. BTW: 445,00€

1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Veld Festival
Theater zendersets
Visuele magie
Dj's en live
Presentatie
Sports events
Infinity beach party
Nexxt it corporate event
Jeremia
Racktime rooftop event
Huwelijk
Heineken peurbakken tocht parade

Bekijk meer projectfoto's         


DE TECHNIEK OM JOUW EVENEMENT NÓG MOOIER TE MAKEN

Verhuur en verkoop van licht en geluid


dBme is al jaren hét adres in Noord-Holland voor huur en verkoop van professionele (A-merk) geluidsinstallaties in diverse samenstellingen voor evenementen van 50 tot zo'n 5000 personen. Naast diverse festivals, gezelschappen, DJ's en bands waarderen ook zakelijke klanten de professionele realisatie. Bij dBme geldt: afspraak = afspraak. dBme verhuurt een uitgebreid assortiment geluidsapparatuur maar kan ook complete producties verzorgen: van theater / musical tot presentaties, feesten, sport en diverse AV toepassingen. 

Een slim samengesteld productaanbod en passie voor geluid zorgt ervoor dat voor veel toepassingen een betrouwbare én betaalbare oplossing geboden kan worden, zowel in verhuur als verkoop en advies voor vaste installaties