DJ boeken

Wil jij een DJ boeken? DJ's van dBme verstaan hun vak. Dat garanderen we. Al jaren draaien wij in Noord-Holland op een groot aantal feesten, stranden en in clubs. Van intieme besloten feestjes, borrels en festivals tot bedrijfsfeesten en sportevenementen. Of er nu 50 man staat of 5000, een ding is zeker: de dansvloer moet vol en het dak er af.

Kies daarom voor een losse boeking of een complete show incl. alle apparatuur. dBme werkt uitsluitend met DJ's uit het eigen netwerk. Geef daarom tijdens de boeking op wat je leuk vindt en wat de leeftijd van het publiek ongeveer is, dan garanderen wij dat de juiste DJ op de juiste plek staat!

Onze DJ's zijn specialisten in o.a.:

  • Gevarieerd & dansbaar
  • 80's & 90's
  • Funk, soul, disco
  • Funky house, tech house, techno
  • Ibiza vibes / deep house lounge
  • Gitaren / pop / new wave
  • Latin: salsa & merengue
DJ boeken

DJ boeken

Wil jij een top DJ boeken? DJ's die bij dBme draaien maken van elke gelegenheid een dansbaar feest. Als geen ander kennen ze do's en don'ts van de opbouw van een avond. De DJ's spelen geen doorge..

295,00€ ex. BTW Excl. BTW: 295,00€

DJ + Sax boeken

DJ + Sax boeken

Wil jij een top DJ met sax boeken? Op zoek naar net dat beetje extra? Werkelijk iedereen op het feest zal dit waarderen! Het optreden wordt verdeeld over de avond en loopt naadloos door in de DJ set. ..

445,00€ ex. BTW Excl. BTW: 445,00€

1 - 2 van 2 (1 pagina's)
Veld Festival
Theater zendersets
Visuele magie
Dj's en live
Presentatie
Sports events
Infinity beach party
Nexxt it corporate event
Jeremia
Racktime rooftop event
Huwelijk
Heineken peurbakken tocht parade

Bekijk meer projectfoto's         


DE TECHNIEK OM JOUW EVENEMENT NÓG MOOIER TE MAKEN

Verhuur en verkoop van licht en geluid


dBme is al jaren hét adres in Noord-Holland voor huur en verkoop van professionele (A-merk) geluidsinstallaties in diverse samenstellingen voor evenementen van 50 tot zo'n 5000 personen. Naast diverse festivals, gezelschappen, DJ's en bands waarderen ook zakelijke klanten de professionele realisatie. Bij dBme geldt: afspraak = afspraak. dBme verhuurt een uitgebreid assortiment geluidsapparatuur maar kan ook complete producties verzorgen: van theater / musical tot presentaties, feesten, sport en diverse AV toepassingen. 

Een slim samengesteld productaanbod en passie voor geluid zorgt ervoor dat voor veel toepassingen een betrouwbare én betaalbare oplossing geboden kan worden, zowel in verhuur als verkoop en advies voor vaste installaties