Bestaat uit 2x CDj 3000 en 1x DJM 900 Nexus 2. Dé nieuwe clubstandaard in DJ gear en voorkomend op de rider van elke professionele DJ. De DJ set wordt geleverd in zwarte flightcases en linkkabels.


LET OP: Pioneer DJ gear wordt in principe alleen voor zakelijke feesten, evenementen en bedrijven verhuurd als onderdeel van een geluidsset of collegiale verhuur. Tevens wordt dubbele legitimatie en extra borg gevraagd. Dit om te garanderen dat de set ook weer netjes bij ons terug komt.


Pioneer CDJ 3000 club set

  • Pioneer

  • Productcode: Pioneer CDJ 3000 club set
  • 165,00€ ex. BTW

  • 199,65€ incl. BTW

Gerelateerde producten

Pioneer NEXUS set

Pioneer NEXUS set

Bestaat uit 2x CDj 2000 Nexus en 1x DJM 900 Nexus. Dé clubstandaard in DJ gear en voorkomend op de rider van elke professionele DJ. De DJ set wordt geleverd in zwarte flightcases en linkkabels. ..

125,00€ Excl. BTW: 125,00€

Tags: dj, pioneer, cdj, 3000, djm, 900, nexus 2, nxs, huur, huren, verhuur

Veld Festival
Theater zendersets
Visuele magie
Dj's en live
Presentatie
Sports events
Infinity beach party
Nexxt it corporate event
Jeremia
Racktime rooftop event
Huwelijk
Heineken peurbakken tocht parade

Bekijk meer projectfoto's         


DE TECHNIEK OM JOUW EVENEMENT NÓG MOOIER TE MAKEN

Verhuur en verkoop van licht en geluid


dBme is al jaren hét adres in Noord-Holland voor huur en verkoop van professionele (A-merk) geluidsinstallaties in diverse samenstellingen voor evenementen van 50 tot zo'n 5000 personen. Naast diverse festivals, gezelschappen, DJ's en bands waarderen ook zakelijke klanten de professionele realisatie. Bij dBme geldt: afspraak = afspraak. dBme verhuurt een uitgebreid assortiment geluidsapparatuur maar kan ook complete producties verzorgen: van theater / musical tot presentaties, feesten, sport en diverse AV toepassingen. 

Een slim samengesteld productaanbod en passie voor geluid zorgt ervoor dat voor veel toepassingen een betrouwbare én betaalbare oplossing geboden kan worden, zowel in verhuur als verkoop en advies voor vaste installaties